La ekte radiofolk produsere din Podcast

Det er først når du sitter foran en mikrofon du faktisk skjønner hva det innebærer å lage noe som folk du ikke kjenner har glede av å høre på. – Det er vanskelig, og derfor en fordel at du vet hva du gjør.


Vi i Appelsin Media ønsker å øse av vår erfaring til å gjøre din bedrift synlig. – Sammen med det finner vi ut av behov, ide, utarbeider en strategi, spiller inn, redigerer og tilrettelegger med alt som hører til en podcast. – følgetekst (eventuell content marketing) innpakning med bilder og cover.

Les: Content Marketing på nettsteder med høy søkeverdi


I tillegg til å distribuere gjennom iTunes, Google Podcasts, Pocket Casts og Spotify har vi egne mediekanaler med over 3 millioner besøk pr måned vi kan benytte.


På samme måte som en content marketing artikkel er det viktig at lytterne får noe av verdi, en podcast som kommer med tips om hva du kan oppleve på en sykkel er mye bedre enn en teknisk beskrivelse av en sykkel og hva den koster.


Vi har laget radio siden Gro Harlem Brundtland var statsminister i Norge.

Appelsin Media kan operere som et rent produksjonsselskap og lage i enhold til en etablert strategi eller være med å alle deler fra start til ferdig distribuert produkt.


Med til sammen titusenvis av timer med radio erfaring er det vår store glede å kunne tilby podcast produksjon og distribusjon tilpasset dine behov.


Distribusjon: I tillegg til å kunne distribuere gjennom de vanlige kanalene for Podcast har vi gjennom vår plattform en rekke meget spennende distribusjonsmuligheter både i Norge og i flere europeiske land.

Vi har medier med 3 millioner besøk pr måned i Norge

Sporten.com F7.no Popidol.no Helsesjefen.no Synaps.no Radio: F7radio (Podcast jukeboks både redaksjonelle og kommersielle) Radio Tango på www.radiotango.no og Radiosporten på www.radiosporten.no og i underbyggende artikler som sørger for søkeverdi.

Ta kontakt så kan vi diskutere ide, produksjon, distribusjon og/eller sponsing av radioprogram eller eksisterende Podcast.